Dagdroomtherapie 

Het kan lastig zijn om uit te leggen wat je denkt, voelt of wat je graag zou willen. Vooral als je iets vervelends hebt meegemaakt of als er steeds nare gedachten in je hoofd zitten. Dagdroomtherapie kan je helpen. Je gaat dagdromen, zoals je dat vaker doet, onder begeleiding van de therapeut. Daardoor hoef je niet te praten over vervelende dingen, je legt met behulp van beelden uit welke  gevoelens en problemen jij hebt. Op die manier wordt het rustiger in je hoofd. De dagdromen kunnen je helpen om je gevoelens minder heftig te maken. Of je gaat ze juist meer voelen, maar je kunt er wel beter mee omgaan. Dagdroomtherapie helpt om verschillende oplossingen uit te proberen, die je dan weer in het dagelijks leven kunt gebruiken. Soms krijg je door de dagdromen meer inzicht in jezelf. Je komt steeds meer in contact met alle kwaliteiten, creativiteit en krachten die jij in je hebt.
Deze therapie is zowel voor volwassenen als ook voor kinderen geschikt. 
 


Kinderen

Kinderen zijn veel sensitiever, gevoeliger dan volwassenen. Zij staan aan het begin van hun ontwikkeling. In dat licht bezien is het heel zinvol om kinderen te helpen blokkades en belemmeringen uit de weg te ruimen, zodat zij verder kunnen met hun levensopdracht. Door goed naar kinderen te luisteren, hun gedragsveranderingen, angsten en onzekerheden serieus te nemen, kun je hen d.m.v. dagdroomtherapie (en indien nodig) regressietherapie behandelen.
Het werken met kinderen gaat vaak heel soepel omdat hun linker hersenhelft minder
actief is dan bij volwassenen. Kinderen staan dichter bij herinneringen aan vorige levens en
ze zijn gevoeliger voor indrukken uit andere werkelijkheden.
 

Energetische Healing/Magnetiseren

Energetische Healing activeert het energiesysteem van het lichaam door blokkades te verwijderen en werkt door op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het werkt ontspannend, vermindert pijn en werkt genezend. Door blokkades in het energieveld te helen, krijgt het lichaam de ruimte om te herstellen, het brengt rust en harmonie in lichaam en geest. Je zult letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel zitten.


Magnetiseren is ook heel geschikt voor dieren.