Regressietherapie

Er is sprake van regressie als je teruggaat in de tijd en een moment van vroeger beleeft. Lichamelijke, psychische, emotionele klachten of bepaalde gedragspatronen hebben vaak hun oorsprong in onverwerkte, pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden. De wortels van een probleem kunnen liggen in het huidige leven, bij de geboorte, tijdens de zwangerschap of in vorige levens. Tijdens de therapie help ik je deze onbewuste en onverwerkte ervaringen op te sporen en naar het bewustzijn te halen.  Hierbij wordt gebruik gemaakt van  een lichte trance. Ook hier gaat het om een inzichtgevende therapie.


Rouw-, Verlies-, Traumatherapie

Iedereen wordt in zijn of haar leven geconfronteerd met rouw en verlies, na een overlijden, ziekte, ongeval, echtscheiding. Meestal hebben we zelf de kracht om door te gaan met het leven. Als je het gevoel hebt dat je het niet alleen redt, kan ik je misschien helpen. Ik maak gebruik van o.a. de life-boat methodiek.
Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, maak ik naast gesprekken vooral bij kinderen vaak gebruik van verschillende creatieve werkvormen.
 

Innerlijk kind werk

We dragen allemaal een of meer gekwetste, bange, beschadigde innerlijke kinderen in onszelf mee.
Met innerlijk kind werk ga je terug naar je kindertijd, je maakt contact met ervaringen en overtuigingen die je weerhouden om nu in je kracht te staan. Je herkent deze vervormingen en kunt ze transformeren en loslaten waardoor er meer energie, vitaliteit en levenslust vrij komt.